Betrouwbaar, vakkundig & Meedenkend.

Over ons

Gerben Hagen en Marloes van Norel zijn de zeer gedreven en super enthousiaste ondernemers achter het bedrijf dat met een klein kernteam werkt. Een team dat zich graag met hart en ziel inzet voor hun relaties. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

In 2009 zijn wij begonnen met G. Hagen Elektro & Installatietechniek, een jongensdroom die eindelijk uitkwam. Uiteraard begon dit niet gelijk groots, we zijn heel klein begonnen met de ambitie steeds iets groter te worden. We zijn heel erg blij en trots met waar we nu staan, met een fantastisch, gedreven team om ons heen en een netwerk van geweldige bedrijven waar wij mee samen werken is het niet moeilijk en heel erg leuk om je dromen waar te maken!

Wij hebben de capaciteit in huis om zowel in de huiselijke als in de bedrijfssfeer installaties aan te leggen, te vervangen, aan te passen en uit te breiden. Hoe groot, of klein het project ook is, alle opdrachten worden serieus behandeld.

Persoonlijk contact met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Onze visie is om samen met de klant de werkzaamheden te beoordelen en waar nodig onze inbreng, ideeën en ervaringen voor te leggen.

Wij kijken hierbij uiteraard naar uw wensen en budget.

Team

Onze klanten

Laatste
Nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuws!

Lees meer >>